Albota

Babic

Măritișul savuros dintre carnea de vită și cea de porc, presărat c-un vraf de mirodenii, ia calea unui proces îndelungat de maturare. Dar merită așteptarea, mai ales dacă lângă babic pică și un pahar de vin roșu, înainte de masă.

Depozitarea preparatului se face la loc uscat și răcoros, de preferință în frigider. Păstrat fără ambalaj preparatul se va usca progresiv dar nu-și va pierde din calități, gust și savoare.

Deși este un preparat natural, se poate păstra în vid până la 3 luni la 10-12 grade celsius. Conservantul îl constituie însuși adaosul de condimente și de sare.

Conținut:  pulpă de vită, carne porc, sare, condimente

Ambalaj:   folie plastic vidată

Tip mezelprodus uscat și afumat

Tip membrană: membrană comestibilă

Temperatură păstrare: 10 - 12 ℃

  Livram rapid.

Aducem produsele acasa.

Image
Stoc
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
Pret
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
Ambalaj
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
La comanda 17,00 lei PUNGA 250 GR
MF ALB0703 02021

Referinte specifice